Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

PinkRoccade experimenteert met de iPad

Annelies Vermeulen
PinkRoccade gaat experimenteren met tabletcomputers en iPads. PinkRoccade gaat dit onder meer doen bij PSYGIS Quarant en Caress.
PinkRoccade experimenteert met de iPad

“PinkRoccade streeft naar efficiënte gegevensregistratie. Deze vindt zo veel mogelijk eenmalig en ten tijde van het contact met de cliënt plaats”, zegt Huub Deterd, directeur van PinkRoccade Healthcare. “Wij hanteren het adagium ‘zorgverlening klaar, administratie klaar’. Daarnaast willen we dat zorgverleners altijd en overal de beschikking hebben over de benodigde gegevens en functionaliteit.”

Geschikt systeem

Niet alle software is al geschikt voor een PDA of tablet. Deze devices hebben niet de traditionele schermgroottes en vormen van interactie. Werken op basis van touch vergt andere software. Mobiel en draadloos werken vereisen ook optimalisering van performance en gegevensbeveiliging. Bij PSYGIS Quarant en Caress is maar een deel van de functionaliteit relevant op de PDA of tablet. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Eurofiber en PinkRoccade Healthcare slaan handen ineen

’s Heeren Loo start experiment met inzet iPad

GGZ NHN vindt iPad nog niet geschikt voor EPD

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.