Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0
#97 -

Skipr99 2024: dit zijn de meest invloedrijke beslissers in de zorg

Wie voert dit jaar de Skipr99 aan? De zorg staat voor grote uitdagingen. Dat vraagt iets van bestuurders en beslissers. Wie staat er stevig aan het roer in deze beweeglijke tijden? In de podcast Voorzorg bespreken Samira Ahli en Simon Broersma de nieuwe lijst met meest invloedrijke mensen in de zorg.

Bekijk hier de Skipr99 editie 2024

Meer lezen:

Maurice van den Bosch: ‘Verandering is voorlopig de enige constante in de zorg’

Franka Morssink: ‘De zorg moet sneller transformeren’

Mark Kramer: ‘Belangrijke keuzes in de zorg niet voor ons uitschuiven’

Mark van Houdenhoven: ‘Transformeren doe je niet alleen’

Stephanie Klein Nagelvoort Schuit: ‘Heb het lef om het belangrijke verhaal te vertellen


De Skipr99 komt tot stand in samenwerking met Intrakoop, inkoopcoöperatie voor de zorg. Speciale dank gaat uit naar de leden van het klankbordpanel: Cathy van Beek, o.a voorzitter van Klimaattafel Gezondheid Rotterdam en oud-bestuur Radboudumc, Klaus Schmitt, verbonden aan Leeuwendaal met activiteiten die zich richten op ontwikkelen, organiseren en versterken, en Simon Broersma, director BSL Media.

In februari 2015 begon ik als redacteur bij Skipr. Zorgvisie was toen nog de grote concurrent. Sinds 2019 maken we met één redactie deze twee titels én Qruxx, ons platform over waardegedreven zorg. Nog altijd schrijf ik met veel interesse over de organisatie van de Nederlandse gezondheidszorg, van vastgoed en finance tot de belangen van patiënten en zorgmedewerkers. Daarnaast ben ik nu adjunct-hoofdredacteur. Met veel trots draai ik als spil in de goed geoliede machine die onze redactie is.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.