Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0
#101 -

Voorzorg eindejaarspodcast: aflevering drie

Voorzorg
Het einde van het jaar nadert, dus blikken we terug op het belangrijkste nieuws van afgelopen jaar en kijken we kort vooruit naar 2024. Dit is de derde en laatste aflevering van de driedelige eindejaarsserie, over politiek en het zorglandschap. Hoofdredacteur Simon Broersma spreekt met redacteuren Corine Lutz en Bart Kiers. Wat viel hen op, en waar kijken ze naar uit?
Corine Lutz, Simon Broersma en Bart Kiers

Bart Kiers: “Je hoort dat er wel heel veel kritiek is op ons zorgstelsel, met name op de gereguleerde marktwerking.”

Over de politieke invloed vertelt Corine Lutz: “Er was weinig aandacht voor de zorgplannen vanuit de politiek. Maar preventie, personeel en zeggenschap waren wel belangrijke punten.”

Welke signalen er nog meer zijn over het functioneren van het zorgstelsel en de politieke invloed, hoor je in deze laatste aflevering van de eindejaarsserie. Weten hoe het ging met duurzaamheid en technologie in 2023? Luister dan aflevering één van de serie. In aflevering twee kwamen de thema’s personeel en financiën aan bod.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.