Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Premie Menzis omlaag

Zorgverzekeraar Menzis verlaagt komend jaar de premie van de ziektekostenverzekering met 6 euro per jaar. Het bedrijf meldde maandag als eerste zorgverzekeraar de premie te laten dalen.
Premie Menzis omlaag

De premie van de basisverzekering is vastgesteld op 1.272 euro, deze was in 2012 1278 euro. De maandpremie wordt 106,00 euro.

DSW

Eind september liet DSW weten de premie voor de basisverzekering niet te verhogen. Stad Holland maakte daarna bekend de premie met slechts 6 euro per jaar te verhogen.

Premiestijging

Algemeen werd voor 2013 een premiestijging verwacht. Het is nog afwachten wat de andere grote zorgverzekeraars doen. Half november moeten alle verzekeraars hun premies bekend hebben gemaakt, zodat iedereen 6 weken tijd heeft om te beslissen of ze bij hun huidige zorgverzekeraar blijven of switchen naar een andere aanbieder. (ANP)

Lees meer:

‘Zorgpremie 200 euro lager bij nieuw organisatiemodel’

‘Premie gaat ondanks DSW toch omhoog’

DSW houdt premie gelijk in 2013

Zorgpremie twintig euro hoger

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Het eigen risico stijgt aanzienlijk en er zijn plannen in de maak om het basispakket nog verder uit te hollen. Dus omdat de burgers so wie so aanzienlijk meer gaan betalen en Menzis daardoor ook veel meer inkomen genereert komt Menzis met het opzienbarende nieuws dat de premie met € 0,50 per maand daalt.
    WOW, driewerf WOW.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.