Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Presidentskandidaat VS: ‘Nederland vermoordt ouderen’

Annelies Vermeulen
De Amerikaanse presidentskandidaat Rick Santorum beweert dat onvrijwillige euthanasie in Nederland net zo vaak voorkomt als vrijwillige. Dat meldt RTL Nieuws op haar website.
Presidentskandidaat VS: 'Nederland vermoordt ouderen'

De conservatieve presidentskandidaat heeft volgens RTL Nieuws een grote hekel aan abortus en euthanasie. De onvrijwillige euthanasie zou volgens Santorum in Nederland plaatsvinden om kosten in de gezondheidszorg te drukken. “In Nederland hebben ze vrijwillige euthanasie. Maar bij de helft van de mensen waarop euthanasie wordt toegepast – tien procent van het totaal aantal doden per jaar – gebeurt dit niet vrijwillig. De Nederlandse regering vermoordt bejaarden.” (Zorgvisie – Annelies Vermeulen / Foto: sxc.hu theswedish)

Lees ook:

Verzoek om euthanasie al jaren stabiel

Aantal meldingen euthanasie stijgt met 19 procent

‘Wettelijk recht voor vrager euthanasie’

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Zit wel iets in, in deze bewering.Huisartsen staan tegenwoordig snel klaar met de pomp met morfine en dormicum omdat dat zo lekker humaan sterven is. Bij de voordeur van het hospice terwijl je net met je koffertje binnenstaat krijg je de pijnpomp al aangelegd….zo lekker humaan allemaal….

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.