Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Prismant Interim Management verzelfstandigt

MAARSSEN – Onderzoeksbureau voor de gezondheidszorg Prismant heeft toegestemd in een management buy out door dienstverlener en adviesbureau voor de gezondheidszorg Prismant Interim Management (PIM). De dienstverlener gaat verder onder de naam Movimento met dezelfde gezichten.

Volgens Movimento heeft de uitbreiding van de activiteiten in de zorg van PIM geleid tot de verzelfstandiging. Movimento, dat Italiaans is voor ‘inbeweging brengen’, levert de diensten executive search, interim-management, inkoop professionalisering en management coaching.

Spin off

Het PIM is een initiatief van Ingrid Poot na een intrim opdracht bij Prismant. Prismant verwachtte met het adviesbureau een spin off naar haar eigen kernactiviteiten te krijgen. Ondanks het succes van de diensten bleek deze spin off voor Prismant minder effectief dan verwacht. Initiatiefnemer Ingrid Poot vindt het daarom tijd om het succes samen met Astrid Booij-Liewers op persoonlijke titel voort te zetten onder de naam Movimento. (ZorgVisie – Hanneke Bruggeman)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.