Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

PsyQ bijna landelijk dekkend

Ggz-aanbieder PsyQ opent op 18 januari 2010 in Enschede de deuren. In het laatste kwartaal van 2009 heeft het concern vier nieuwe vestigingen geopend in Noord-Holland en Zeeland. In een persbericht schrijft de organisatie hiermee bijna landelijke dekking bereikt te hebben.
PsyQ bijna landelijk dekkend

PsyQ heeft inmiddels 27 locaties gevestigd in 22 steden. PsyQ is een landelijk opererende netwerkorganisatie waarin de GGz-instellingen ParnassiaBavoGroep, Lentis, Mondriaan en Riagg Zuid participeren. De organisatie heeft circa 1700 medewerkers. Het biedt negen psycho-medische programma’s aan; Angststoornissen, ADHD bij volwassenen, Depressie, Eetstoornissen & obesitas, Persoonlijkheidsproblematiek, Psychotrauma, Relatie & psyche, Seksuologie en Somatiek & psyche. Het bedrijf profileert zich als vernieuwende en toegankelijke ggz-organisatie. PsyQ gaat er prat op dat aanmelden eenvoudig is en de openingstijden ruim zijn. Binnen maximaal drie werkdagen na aanmelding krijgen cliënten een eerste screening van hun klachten en een afspraak binnen een van de behandelprogramma’s. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

PuntP gaat concurrentie aan met PsyQ

GGZ Delfland beconcurrert PsyQ

Ophef over gang patiënten van Dijk en Duin naar PsyQ

Riagg vindt uitlatingen PsyQ onjuist en schadelijk

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.