Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘Productieprikkel blijft twistpunt’

Simon is hoofdredacteur en uitgever van de merken Skipr en Zorgvisie. Daarnaast geeft hij bij Bohn Stafleu van Loghum ook managementboeken voor de zorg uit en is hij dagvoorzitter en presentator van webinars.
Het is oktober 2020 en terwijl de tweede coronagolf Nederland overspoelt, is de houdbaarheid van het stelsel een onderwerp dat menigeen bezighoudt.
Redactioneel Zorgvisie tech magazine nr. 1, 2020
Simon Broersma, hoofdredacteur Zorgvisie. Foto: Stijn Rademaker
Premium
Hoewel Nederland een stelsel heeft
Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Productieprikkel klinkt negatief maar dat is totale onzin. Je kunt niet meer productie draaien dan dat er tijd in een dag zit en het aantal mensen die het uitvoeren dus op een gegeven moment eindigt het.
   Zelfde onzin als bij de budgetten van zorgverzekeraars. Ik wil als zorgaanbieder gewoon de omzet draaien met de mensen die ik in dienst heb en niet wat derden (in dit geval zorgverzekeraars) denken wat je mag omzetten. En lees goed ik heb het over omzet, niet over grote winsten. Zo tussen de 5 en 10 procent winst is een mooi streven en niet exorbitant.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.