Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Redding is nabij voor kliniek Schoemacher

Redactie Zorgvisie
Een nieuwe investeerder in het bedrijf van cosmetisch arts Robert Schoemacher moet het Medisch Centrum Scheveningen van de ondergang redden. Hans Tiethoff, bewindvoerder van de kliniek, laat vandaag weten goede hoop te hebben dat het bedrijf van Schoemacher een doorstart kan maken.

Wie de nieuwe investeerder is, wilde Tiethoff nog niet zeggen. Wel zei hij dat deze man de kliniek ook wil gaan leiden. “In het verleden is gebleken dat dokters niet zo goed de leiding kunnen voeren over het medische centrum. Onze nieuwe investeerder heeft in het verleden in andere branches bewezen dat hij heel goed een bedrijf kan opzetten en runnen.”

Fraude

Eind mei kreeg Schoemacher’s bedrijf uitstel van betaling. De kliniek raakte de laatste tijd geregeld in opspraak, onder meer door beschuldigingen van fraude. Ook was er een geschil tussen Schoemacher en zijn vader. Deze laatste richtte de Scheveningse kliniek in 1978 op. Volgens Tiethoff zijn de familiaire banden inmiddels weer hersteld: “Ik zag Schoemacher senior en junior laatst nog vaderlijk naast elkaar zitten.” (ANP)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.