Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Richard Janssen verlaat Altrecht

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Bestuurder Richard Janssen vertrekt bij Altrecht na zes jaar.
Janssen.Richard.JPG

Dat meldt Altrecht vandaag. Een opvolger is nog niet gevonden. 

Geen verlenging
Janssen is op 1 mei 2010 in dienst getreden van Altrecht als lid van de raad van bestuur op basis van een vierjarig contract. In mei 2014 is dat contract met twee jaar verlengd. In onderling overleg zijn de raad van toezicht van Altrecht en Janssen overeengekomen het contract niet nogmaals te verlengen.

Duidelijk 
De raad van toezicht bedankt Janssen voor zijn bijdrage aan de transitie die Altrecht de afgelopen jaren heeft doorgevoerd, zoals het inrichten van een efficiënte en effectieve organisatie, het toekomstproof maken van Altrecht en het afbouwen van de vastgoedportefeuille. Voorzitter raad van toezicht Marianne Heeremans: ‘Ik heb Richard leren kennen als iemand met passie voor zijn denkbeelden, die hij ook duidelijk uitgedragen heeft.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.