Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Rob Hillebrand stopt bij VGZ

Mark van Dorresteijn
Rob Hillebrand zal om gezondheidsredenen zijn functie als voorzitter en lid van de raad van bestuur van Coöperatie VGZ UA met ingang van 1 juli 2014 neerleggen.
Rob Hillebrand stopt bij VGZ

Raad van commissarissen: ‘Wij zijn Rob zeer erkentelijk voor zijn bijdrage als ervaren bestuurder aan de verdere professionalisering van VGZ en hebben grote waardering voor zijn inzet en betrokkenheid in de afgelopen zes jaar’, aldus Rudy van der Meer, voorzitter raad van commissarissen Coöperatie VGZ UA. ‘In het bijzonder noemen wij zijn bijdragen aan de strategie van VGZ, het succesvol realiseren van het ICT-programma Prisma, het kwaliteits- en efficiency-programma Horizon en de ontvlechting van Coöperatie Univé.’

Kort voorzitterschap

Hillebrand werd in september 2013 benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur. De benoeming kwam na het vertrek van Martin Duvivier.

Nieuwe voorzitter

De raad van commissarissen is inmiddels gestart met het proces van het zoeken naar een nieuwe voorzitter. Met het vertrek van Hillebrand bestaat het bestuur nog uit Kees Hamster en Ab Klink. Beiden zijn nog kort in dienst. Hamster startte per september 2013 en Klink per januari 2014.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.