Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Robert Schoemacher vertrekt bij Bergman Clinics

Robert Schoemacher heeft per 1 oktober afscheid genomen van Bergman Clinics. In juli 2009 nam Bergman Clinics de activiteiten van Medisch Centrum Scheveningen over.
Robert Schoemacher vertrekt bij Bergman Clinics

Cosmetisch arts Robert Schoemacher was sinds 2009 werkzaam bij Bergman Clinics als directeur Public Relations voor de divisie Uiterlijk en Huid en verrichtte Injectable behandelingen in de vestigingen in Den Haag en Amsterdam. Schoemacher heeft besloten zijn eigen weg te gaan als injectable arts elders in het land.

Groei

‘Vanaf 2009 heeft Robert Schoemacher binnen onze organisatie een bijdrage geleverd aan de groei van Bergman Clinics. Inmiddels is het bedrijf dermate groot geworden dat Robert tot de conclusie is gekomen dat hij zich prettiger voelt in een kleinere organisatie.’ Aldus Bart Malenstein, CEO van Bergman Clinics.

Keten

Bergman Clinics is de grootste keten van klinieken voor planbare Medisch Specialistische Zorg met 17 vestigingen onder andere in Amsterdam, Bilthoven, Den Haag, Heerenveen, Naarden, Velp, Zwolle, Den Bosch, Delft en Utrecht. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter / Beeld ANP KIPA Robert Vos)

Lees meer:

Redding is nabij voor kliniek Schoemacher

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.