Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Schoots wordt interimbestuurder Leveste

Carina van Aartsen
Carina van Aartsen is redacteur cure bij Zorgvisie. Als aandachtsgebied heeft zij de thema´s: kwaliteit en veiligheid, zorgverzekeraars en financiën.
Leo Schoots is vanaf 1 januari 2013 lid van de raad van bestuur van Zorggroep Leveste Middenveld. Hij doet dit voor een periode van zes maanden. Kees Donkervoort, de huidige vice-voorzitter van het zorggroepbestuur, is voorlopig bestuursvoorzitter tot deze functie definitief wordt ingevuld.
Schoots wordt interimbestuurder Leveste
Foto: Silver Spoon/wikipedia

Schoots is een ervaren bestuurder in de zorg. Hij heeft de afgelopen jaren veel interimfuncties vervuld. De huidige bestuursvoorzitter Maarten Rutgers vertrekt per 1 januari 2013 in verband met het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd.

Leveste Middenveld

Zorggroep Leveste Middenveld bestaat uit Ziekenhuis Bethesda, Scheper Ziekenhuis, Leveste Care en Zorgpalet. Met ruim 200 medisch specialisten en meer dan 2000 bedden behoort ZLM tot de top 20 van grootste zorginstellingen in Nederland. Ook is ZLM met meer dan 5200 medewerkers de grootste werkgever in Drenthe.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.