Home 2023

Laatste artikelen

Leiderschap
Podcast Voorzorg 86 Peter Langenbach

Langenbach: ‘Regionale samenwerking is essentie van IZA’

Peter Langenbach van Zilveren Kruis ziet regionale samenwerking als de essentie van het integraal zorgakkoord (IZA). In de podcast Voorzorg Langenbach blikt hij terug op de zorginkoop 2023 en kijkt vooruit naar de zorginkoop 2024. . “Ik heb nog exact dezelfde ambitie als ziekenhuisbestuurder: bijdragen aan goede en betaalbare gezondheidszorg”
Financiën
Wim Groot

Wim Groot: ‘Inzet consultants bij IZA komt door Mededingingswet’

De zorgsector zet massaal advies- en consultancybureaus in bij het opstellen van de plannen voor het Integraal Zorgakkoord (IZA). Dat komt volgens hoogleraar gezondheidseconomie Wim Groot ook doordat zorgorganisaties bij de beoordeling rekening moeten houden met de Mededingingswet.
Preventie
De top 3 uit de Skipr-99 ertoe organiseert een bijeenkomst met talenten uit de zorg om de uitdagingen van het integraal zorgakkoord (IZA) concreet te maken.

Top-3 Skipr99 boort nieuw talent aan voor IZA-opgave

Hoe zorg je ervoor dat het integraal zorgakkoord (IZA) niet verzandt in een groot vergadercircuit? Die zorgen bracht de top 3 uit de Skipr-99 ertoe om een bijeenkomst te organiseren met de toekomstige generatie leiders in de zorg.