Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Slotervaart en PsyQ bestormen samen de markt

Het Slotervaart ziekenhuis en de Parnassia Groep uit Den Haag gaan samen de concurrentie aan met ggz-aanbieders in Amsterdam. Vanaf half mei kunnen Amsterdammers binnen het kader van PsyQ in het Slotervaart terecht voor de behandeling van psychische klachten.

PsyQ voorziet in een gespecialiseerde behandeling van enkele specifieke aandoeningen, zoals depressie, angst- en eetstoornissen. Initiatiefnemer Parnassia ziet grote mogelijkheden in Amsterdam. In de hoofdstad staan circa 6000 mensen op de wachtlijst voor behandeling. Door de samenwerking met Parnassia kan het Slotervaart het traditionele curatieve behandelaanbod fors uitbreiden.

Na de zomer breidt PsyQ het werkgebied uit naar Haarlem, Rotterdam en Groningen. Met het oog hier op is een franchiseorganisatie in het leven geroepen waarvan de belangrijskte aandeelhouders naast Parnassia ggz-aanbieders Bavo-Europoort en Lentis zijn. (Philip van de Poel)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.