Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Slotervaart reorganiseert verder

Het Slotervaartziekenhuis gaat serieus werk maken van de reorganisatie. Voormalig lid van de Raad van Toezicht, Lex Schram, gaat zich daar specifiek mee bezighouden.

De Raad van Bestuur heeft hem gevraagd om tegen betaling als juridisch adviseur te gaan optreden. De in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat zal zich onder meer gaan richten op afvloeiingsregelingen en veranderingen in takenpakketten van personeel.

De broer van

Lex Schram is de broer van Jan Schram, grootaandeelhouder van de eigenaar van het ziekenhuis, Meromi Holding . “Om belangenverstrengeling te voorkomen”, heeft Lex Schram zijn functie in de Raad van Toezicht neergelegd.

Weer in eigen beheer

Het Slotervaart wil allereerst een callcenter oprichten om de telefonische bereikbaarheid te verbeteren. Ook is het de bedoeling om in verleden afgestoten taken weer in eigen beheer te gaan uitvoeren. Zo wil het ziekenhuis weer zelf schoonmakers in dienst nemen. (ZorgVisie – Corina van Aartsen)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.