Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Slotervaartziekenhuis schrapt 137 fte

Het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam gaat reorganiseren. Het wegvallen van de transitiefinanciering van 8 miljoen euro na 2013 en een daardoor dreigend exploitatietekort, heeft tot gevolg dat de personele formatie van het ziekenhuis zal moeten worden teruggebracht van 1.100 naar 963 fte.
Slotervaartziekenhuis schrapt 137 fte

Door onder andere natuurlijk verloop en het niet verlengen van tijdelijke contracten heeft de directie het aantal fte’s dat boventallig zal worden verklaard beperkt weten te houden tot ongeveer 80. Op dit moment in het reorganisatieproces zijn alleen de functies bekend die boventallig zijn. De personele invulling zal na afronding van de adviestrajecten zijn beslag krijgen. De directie is in overleg met de vakbonden en de Ondernemingsraad om het reorganisatieproces volgens de juiste adviestrajecten en procedures te laten verlopen.

1 REACTIE

  1. Geachte lezer,
    Wanneer de Eerste Hulp-post,de O.K. voor spoedgevallen en de Intensive Care verdwijnen is het Slotervaartziekenhuis feitelijk geen algemeen basisziekenhuis meer.
    Het zou jammer zijn wanneer de kennis en kunde en de andere expertises van het Slotervaartziekenhuis geleidelijk verdwijnen.
    Voor een goed sociaal beleid voor de medewerkers,die binnenkort moeten vertrekken, is het van belang dat zij worden herplaatst in de nabijgelegen zorginstellingen.
    Vriendelijke groet.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.