Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Softwaregigant Imprivata start met nieuwe wereldwijde zorgdivisie

Mario Gibbels
Imprivata, een bedrijf dat applicatietoegang voor gebruikers beveiligt en vereenvoudigt, heeft haar nieuwe Global Healthcare Division gelanceerd. “Zo helpen we 500 ziekenhuizen bij het in balans brengen van beveiliging en productiviteit”, stelt het bedrijf.

“Onze Global Healthcare Division kan zich beroepen op een klein decennium aan ervaring in de gezondheidszorg en is erop gericht om snel innovatieve oplossingen te leveren aan een dynamische sector”, zo stelt Omar Hussain, president en CEO van Imprivata.

Balans

“Binnen de gezondheidszorg moet IT-beveiliging het privacybelang van de patiënt dienen, maar mag het nooit de werkprocessen in het ziekenhuis verstoren”, zegt Steve Copland van de 451 Group, een onafhankelijke technologie-indrustrie analist. “Het design van Imprivata’s toegangs- en authenticatieplatform is erop gericht om werkprocessen te definiëren, waarbij IT-beveiliging in balans is met risicomanagement en de productiviteit van de gebruikers.” (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.