Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SOS-arts tijdelijk buiten dienst

Mark van Dorresteijn
Dokterdienst SOS-arts is tijdelijk buiten dienst. Wie het nummer van de dienst belt krijgt een mededeling dat de pilot momenteel geëvalueerd wordt. Het is nog niet bekend wanneer de dienst weer van start gaat, zo meldt Mednet.
SOS-arts tijdelijk buiten dienst

Arnold verhoeven, initiatiefnemer van de 24-uurs doktersdienst, laat tegenover het medium weten dat de activiteiten niet stil liggen, maar dat er een radiostilte is ingelast. ‘Stilt voor de storm, zal ik maar zeggen’, aldus Verhoeven. De initiatiefnemer wil verder niet reageren.

Declaraties en afspraken

SOS-arts had onder meer een afspraak met verzekeraar Stad Holland. Zij krijgen momenteel geen declaraties binnen voor diensten van de SOS-arts. Ook arbodienst Maetis Ardyn, voor wie SOS-arts onder meer zou gaan werken, heeft inmiddels geen contact meer. “Het enige wat ik ervan kan zeggen is dat wij geen zaken meer doen met SOS-arts”, aldus een woordvoerder tegen Mednet.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: ANP)

Lees meer:

NZa geeft groen licht voor SOS-arts

SOS-arts vandaag van start

SOS-arts: ‘LHV reageert uit broodnijd’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.