Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SQS test elektronisch berichtenverkeer CVZ

Mark van Dorresteijn
Het College voor zorgverzekeringen (CVZ) heeft na een openbare Europese aanbesteding Software Quality Systems (SQS), onafhankelijk specialist op het gebied van softwarekwaliteit, de opdracht gegund voor het geautomatiseerd testen van het elektronisch berichtenverkeer.
SQS test elektronisch berichtenverkeer CVZ

SQS gaat CVZ specialisten leveren die de kwaliteit van het elektronische berichtenverkeer, ten behoeve van het correct uitvoeren van de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten, borgen en testen. CVZ gaat kwalitatief hoogwaardig elektronisch berichtenverkeer in de communicatie met derden gebruiken. Het belang van correct berichtenverkeer is hierdoor groot omdat het betreffende systeem centraal in de markt gaat opereren.

Keuze SQS

Per 1 april 2013 is SQS één van de drie bedrijven die in de vraag van het CVZ naar testexpertise en -capaciteit voorziet. SQS is gekozen vanwege de gunstige verhouding tussen kwaliteit van de gevraagde specialistische kennis en prijs. De looptijd van het contract is twee jaar, met een optie tot eenmalige verlenging van twee jaar.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.