Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

St. Antonius Ziekenhuis verkoopt locatie

Locatie Oudenrijn van het St. Antonius Ziekenhuis is verkocht. Dat meldt de nieuwssite deStadUtrecht.nl. De kopers Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling en Van Beek & Partners Vastgoedbeleggingen gaan woningen bouwen op het terrein.
St. Antonius Ziekenhuis verkoopt locatie

Medio 2013 is het nieuwe ziekenhuisgebouw in Leidsche Rijn gereed, zo staat op deStadUtrecht.nl. Dan verhuizen de locaties in Kanaleneiland en Overvecht naar het nieuwe gebouw en kan begonnen worden met de herontwikkeling van het terrein van locatie Oudenrijn aan de Van Heuven Goedhartlaan. Tot de verhuizing naar de nieuwe locatie blijft het St. Antonius Ziekenhuis ziekenhuiszorg aanbieden vanuit de huidige locaties in Utrecht.

Afrondende fase

De locatie Oudenrijn bestaat uit twee gebouwen: het ziekenhuis zelf en een zusterflat. Het terrein waar de twee gebouwen op liggen is bijna twee hectare groot. De verkoop van de locatie in Overvecht op de Paranadreef bevindt zich in de afrondende fase. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

St. Antonius benoemt drie nieuwe toezichthouders

Ad Kloet verlaat St. Antonius Ziekenhuis

St. Antonius Ziekenhuis en Sanquin Bloedvorziening kiezen voor BT

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.