Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

St. Antonius Ziekenhuis zet locaties in de verkoop

Het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht start met de verkoop van de twee Utrechtse ziekenhuizen Overvecht en Oudenrijn. Vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff gaat de verkoop van in totaal meer dan 50.000 vierkante meter begeleiden.
St. Antonius Ziekenhuis zet locaties in de verkoop

In Leidsche Rijn wordt halverwege dit jaar gestart met de bouw van een nieuw ziekenhuis, die de locaties Oudenrijn en Overvecht gaat vervangen. Beide locaties blijven nog in gebruik tot de oplevering van het nieuwe gebouw.

Grote percelen

Het St. Antonius Ziekenhuis Oudenrijn aan de Van Heuven Goedhartlaan bestaat uit twee objecten. Het ziekenhuis zelf met een oppervlakte van circa 18.700 vierkante meter en een naastgelegen zusterflat van circa 2.570 vierkante meter. Beide objecten liggen op een perceel van bijna twee hectare.

Het St. Antonius Ziekenhuis Overvecht aan de Paranadreef heeft een oppervlakte van circa 30.350 vierkante meter en ligt op een perceel van ruim vier hectare.

Afzonderlijk aankopen

De drie objecten kunnen indien gewenst ook afzonderlijk worden aangekocht. Het is aan de nieuwe eigenaar te bepalen wat er met de terreinen wordt gedaan.

De gemeente Utrecht heeft voor de locaties Oudenrijn en Overvecht nota’s van uitgangspunten vastgesteld. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Douwe Biesma benoemd tot bestuursvoorzitter St. Antonius

St. Antonius Ziekenhuis gaat definitief bouwen

‘Investor in People’ keurmerk voor St. Antonius

‘Webspreekuur St. Antoniuw Ziekenhuis groot succes’

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.