Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Stefan Sleijfer: ‘Snel concentratie kinderhartchirurgie achter ons laten’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
In de discussie over de concentratie van de kinderhartchirurgie kiest het Erasmus MC over het algemeen voor een low key benadering. Het grootste umc van Nederland zit dan ook in een relatief makkelijke positie. In alle denkbare uitkomsten behoort het Rotterdamse umc tot de winnaars.

Maar soms worden de uitlatingen van

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. “Het artikel” gaat niet over een norm, dat woord komt niet voor. Het gaat over een correlatie, niet meer en niet minder. In het artikel wordt ook niet getoetst wat er gebeurt als de aantallen neonatale operaties omhoog of omlaag gaan. Lees het artikel voor er op te reageren.

  2. Lees alle reacties
  3. Wat fijn dat collega Sleijfer een 7de criterium toevoegd: ‘bewezen effectieve samenwerking’.
   CAHAL is al 28 jaar een bewezen effectieve samenwerking tussen het LUMC en het Amsterdam UMC en heeft als voorbeeld gediend voor de samenwerking Rotterdam-Nijmegen. Dank voor deze steun voor CAHAL.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.