Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Stichting de Belevenis wint Gouden Giraffe 2010

Mark van Dorresteijn
Stichting de Belevenis is uitgeroepen tot het beste evenement in de categorie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en wint daarmee de Gouden Giraffe 2010. De Gouden Giraffe is de prijs voor het beste bedrijfsevenement en wordt jaarlijks uitgereikt door Uitgeverij High Profile.
Stichting de Belevenis wint Gouden Giraffe 2010

De Gouden Giraffe werd uitgereikt aan Berry Holtslag, directeur van Stichting de Belevenis. “Het feit dat de Belevenis behoorde tot de laatste drie genomineerden was al een erkenning op zich”, reageert Holtslag. “In haar korte bestaan heeft Stichting de Belevenis een plekje weten te bemachtigen tussen de grote namen binnen de evenementenbranche. Deze prijs geeft de Belevenis niet alleen de erkenning als cultureel evenement, maar ook de erkenning dat ook mensen die zorg behoeven gelijke kansen moeten krijgen op het gebied van uitgaan.”

De Belevenis

De Belevenis is een reizend project voor meervoudig gehandicapten en zwaar dementerende mensen. Tot 2012 reist de Belevenis door Nederland. Daarna zal een uitgaanscentrum op een vaste locatie in het land de plaats innemen. De complete beleving vindt plaats in een tent van ruim zestienhonderd vierkante meter. Bezoekers kunnen daar kennismaken met acht verschillende sprookjesachtige themawerelden, waaronder een Oostersewereld, een onderwaterwereld, en een tropische wereld. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Lees meer:

In het juninummer van vorig jaar besteedde Zorgvisie (nr. 6/2009) in de rubriek Best Practice aandacht aan de Belevenis onder de titel ‘Hier moet alles een feestje zijn’

Lees ook:

De Belevenis trekt het land in

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.