Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Stichting Fokus verwerkt inkoopfacturen met DDi Factuur

Stichting Fokus stapt over op automatische verwerking van haar inkoopfacturen. Hiervoor heeft zij gekozen voor DDi Factuur, de oplossing van DDi Document Software.
Stichting Fokus verwerkt inkoopfacturen met DDi Factuur

Stichting Fokus verzorgt als enige landelijke organisatie de assistentieverlening in zogenoemde ADL-clusters (Fokusprojecten). De stichting maakt het voor mensen met een lichamelijke handicap mogelijk onafhankelijk en zelfstandig te leven door in een volledig aangepaste, gelijkvloerse woning te kunnen wonen en 24 uur per dag, 7 dagen per week de benodigde assistentie te verlenen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL).

Pilot

Na een korte pilotperiode heeft Fokus de software van DDi Factuur vorige maand officieel in gebruik genomen. Met de ingebruikname van DDi Factuur is Stichting Fokus in staat haar factuurstroom geheel geautomatiseerd door haar organisatie te laten gaan voor een snelle, foutloze en volledig geautomatiseerde verwerking. Via een koppeling met AFAS, het financiële systeem waar Fokus gebruik van maakt, wordt iedere factuur op het juiste moment ter controle aangeboden bij de juiste budgethouder, tijdig betaald en automatisch digitaal gearchiveerd. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Ellen Maat versterkt Nictiz ad-interim

Brabantse Ziekenhuizen slepen ICT-bedrijf Alert voor de rechter

Genalice wint Nationale ICT Innovatie Award 2012

Protopics HAP behaalt opt-in kwalificatie van Nictiz

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.