Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Susanne Bentvelsen in bestuur Aveleijn

Redacteur Zorgvisie
Susanne Bentvelsen wordt aangesteld als lid van de raad van bestuur bij Aveleijn. Ze zal op 1 januari 2017 beginnen in haar nieuwe functie.
Susanne Bentvelsen.jpg
Foto: Susanne Bentvelsen

Dat meldt de organisatie, die zorg biedt aan mensen met een beperking in Twente en de Achterhoek. Op dit moment is Bentvelsen nog voorzitter van de raad van bestuur bij Medrie, de Medische Regiogroep BV. Daarvoor werkte ze als bestuurder bij Bevolkingsonderzoek Oost.

Bentvelsen gaat bij Aveleijn samenwerken met bestuursvoorzitter Willem den Hartog. De raad van toezicht van Aveleijn verwacht dat ze samen een mooi team zullen vormen, laat voorzitter van de rvt Pier Eringa weten.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.