Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Tijdsverantwoording onderweg via iPhone app ‘eTime’

Mark van Dorresteijn
Zorgverleners kunnen met de iPhone app ‘eTime’ van McKesson onderweg hun tijd verantwoorden. Via de stopwatches kan de reis- en werktijd direct exact worden vastgelegd. Dat maakt McKesson bekend. De app is ontwikkeld door Sharewire.
Tijdsverantwoording onderweg via iPhone app ‘eTime’

Met de app kunnen zorgverleners hun xmCare EPD-agenda gebruiken. Behalve dat ze hun eigen agenda kunnen inzien, kunnen de zorgverleners ook nieuwe afspraken maken met, en bij, de cliënt. Daarnaast kunnen ze de tijdsverantwoording conform dbc-methodiek automatisch afhandelen. Achteraf registreren en verantwoorden op de pc behoort daarmee tot het verleden.

Functies

Met eTime zijn de personalia van de cliënten beschikbaar, zodat de cliënt direct gebeld kan worden vanuit de app. Door middel van een geïntegreerde routeplanner kan de route naar de cliënt snel bepaald worden. Veilige communicatie is gewaarborgd, voegt McKesson toe. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

1 REACTIE

  1. Is dit nieuws of een advertorial? Wellicht een nieuwtje in de dbc-wereld, maar in de extramurale care is de stopwatch-zorg, met mobiele registratietools van vele leveranciers al jaren de dagelijkse realiteit. Inclusief alle toeters en bellen zoals hierboven beschreven.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.