Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

TNO lanceert applicatie voor brandveiligheid zorginstellingen

Annelies Vermeulen
TNO lanceert een online applicatie die het brandveiligheidsniveau van zorginstellingen test. Firefish is gebaseerd op de brandveiligheidsmatrix en dus op alle wet- en regelgeving waar een zorggebouw op het gebied van brandveiligheid aan moet voldoen.
TNO lanceert applicatie voor brandveiligheid zorginstellingen

Daarnaast wordt rekening gehouden met eventuele extra maatregelen die zijn genomen om de brandveiligheid te verhogen. Op basis van documentatie en een visuele inspectie van het gebouw kan Firefish ingevuld worden. Per vraag wordt een duidelijke toelichting gegeven en er worden aandachtspunten gegeven voor de visuele inspectie. Deze nieuwe applicatie is een goed hulpmiddel om op een gestructureerde manier de brandveiligheid van gebouwen in kaart te brengen en kan als basis dienen voor het brandveiligheidsbeleid. Vanaf begin 2011 is de applicatie gratis beschikbaar voor alle zorginstellingen in Nederland. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

De helft van de zorg doet geen brandoefening

Inspecties controleren zorginstellingen op brandveiligheid

Groot brandveiligheidsonderzoek in de ggz

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.