Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ton Caspers voorzitter Stichting Mijn Eigen Thuis

Mark van Dorresteijn
Ton Caspers is per 17 oktober toegetreden als de nieuwe voorzitter van de stichting Mijn Eigen Thuis. Daarmee is het bestuur compleet, meldt de organisatie.
Ton Caspers voorzitter Stichting Mijn Eigen Thuis

Caspers was bestuurder bij de Stichtingen Eemsmond, de Heygraeff en Maartenswouden. Hij trad onlangs terug als bestuurder van Amerpoort vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Bestuur Stichting MET

De overige bestuurders zijn Richard Innemee, deskundigheid conceptueel bouwen, Sjaak Blenk, deskundigheid welzijnswerk, Sietse Dugour, expert gebouw- en persoonsgebonden ICT infra en Paul Offerman, namens gebruikersgroepen.

Stichting Mijn Eigen Thuis

De stichting MET helpt ouders/verzorgers van jongeren met een beperking om zelfstandige woonvormen voor hen te realiseren. De stichting is een maatschappelijke non-profitorganisatie en is zelf geen opdrachtgever en draagt geen eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot het bouwproces. Wel stelt de stichting voorwaarden aan eventuele financiële ondersteuning aan ouders om een succesvol ontwikkeltraject te bewerkstelligen.

(Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Stichting MET )

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.