Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Toshiba en Fysicon gaan samenwerken

Annelies Vermeulen
Na jaren van samenwerking, hebben Toshiba en Fysicon besloten deze samenwerking om te zetten in een officiële overeenkomst. Het betreft de levering van de laatste generatie cardiovasculaire informatiesystemen, genaamd QynetiQ, van Fysicon, ten behoeve van het Infinix systeem van Toshiba. Daarnaast zal Toshiba eveneens de beeldvormende technieken van Fysicon gaan gebruiken op een breder vlak.
Toshiba en Fysicon gaan samenwerken

De overeenkomst omvat leveringen in geheel Europa met inbegrip van Rusland, de CIS landen en Israël. “De klanten zijn gebaat bij de levering van goede medische apparatuur voorzien van de laatste technologie. De samenwerking die Toshiba en Fysicon zijn aangegaan, is wat dat betreft een schot in de roos. Zo garanderen we namelijk de levering van een complete katheterisatiekamer met de meest moderne apparatuur, met onderhoud en scholing van personeel door lokale dealers” aldus Bert Elberse, CEO van Fysicon. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Merge Healthcare en Fysicon versterken samenwerking

Fysicon lanceert cardiovasculair informatiesysteem

Fysicon breidt EVOCS-netwerk steeds verder uit

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.