Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Twee nieuwe toezichthouders bij Stichting Schakelring

Mark van Dorresteijn
Yvonne van Kemenade en Rodney Weterings zijn per 1 oktober benoemd tot toezichthouders bij Stichting Schakelring.
Twee nieuwe toezichthouders bij Stichting Schakelring

Van Kemenade was in de periode 2009-2014 directeur van de Zorggroep Eerstelijn Beheer BV en heeft een staat van dienst met functies bij onder andere Albert Schweitzer Ziekenhuis als strategisch adviseur van de raad van bestuur, projectmanager bij de Raad voor de Volksgezondheid en wetenschappelijk medewerker iBMG/EUR. Als eerste BMG-student promoveerde Yvonne van Kemenade aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op het onderwerp “Leren zelfreguleren. De effecten van diabeteseducatie in de vorm van zelfhulpgroepen”.

Weterings

Weterings, voormalig wethouder gemeente Tilburg en gemeente ‘s-Hertogenbosch, bekleedt naast zijn huidige functie als partner en senior adviseur bij FRAEY Partners in Publieke Waarde, het voorzitterschap bij de raad van toezicht Stichting Koningstheater ‘s-Hertogenbosch en het bestuur van de Koningstheateracademie. Tevens is hij bestuurslid bij het Vicki Brown Huis ‘s-Hertogenbosch.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.