Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Tzorg wil huishouden van Cordaan overnemen

Hulpen bij het huishouden van Cordaan in Zaanstad kunnen wellicht per 1 januari 2014 in dienst treden bij zorgaanbieder Tzorg. Cordaan heeft afgezien van deelname aan de nieuwe aanbestedingsronde voor deze dienstverlening.
Tzorg wil huishouden van Cordaan overnemen

Tzorg biedt een oplossing aan medewerkers en cliënten van Cordaan. Zij kunnen met de zekerheid van een nieuw contract samen overstappen. Huub Gerard (directeur Cordaan Thuiszorg) toont zich verheugd over deze oplossing. ‘Voor onze medewerkers en cliënten in Zaanstad is dit een goede oplossing. De relatie tussen hen kan ongehinderd worden voortgezet”. Directeur Mark van den Berg van Tzorg bevestigt dit: ‘Wij bieden medewerkers de mogelijkheid om samen met hun cliënten naar Tzorg over te stappen. In de meeste gevallen onder dezelfde arbeidsvoorwaarden en uiteraard conform de CAO-VVT. De koppeling tussen cliënt en hun eigen vertrouwde hulp blijft zo behouden bij een overstap naar onze organisatie.’

De hulpen bij het huishouden van Cordaan hebben in een bijeenkomt op 25 november kennis gemaakt zorgaanbieder Tzorg. De cliënten zijn per brief op de hoogte gesteld. (ANP)

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.