Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

UMC Utrecht sluit overeenkomst met TCG voor e-learning

Annelies Vermeulen
Het UMC Utrecht heeft een overeenkomst gesloten met The Competence Group (TCG). TCG krijgt de exploitatierechten van een e-learning training voor werken met medische apparatuur van B. Braun.
UMC Utrecht sluit overeenkomst met TCG voor e-learning

“Samen met TCG gaan wij deze e-learning training voor alle Nederlandse ziekenhuizen standaardiseren”, vertelt Willie Hols van het UMC Utrecht. De distributie van de training verloopt via het landelijke e-learning netwerk Zorg Leren, waarbij ook het UMC Utrecht als deelnemer is aangesloten.

“De e-learning training is ontwikkeld binnen het UMC Utrecht omdat veelvuldig met apparatuur van B. Braun wordt gewerkt”, zegt Raoul Linschoten van UMC Utrecht Holding BV. “Met het beschikbaar stellen van deze e-learning kunnen wij onze kennis aanwenden ten gunste van de zorgsector als geheel”. Luuk Evers van het UMC Utrecht vult aan: “Bovendien: mede vanuit het oogpunt van patiëntveiligheid vinden wij het essentieel dat verpleegkundigen correct met deze apparatuur kunnen werken. Het gaat om de kwaliteit van de zorg.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

UMC Utrecht en gemeente Utrecht lanceren mantelzorgerwebsite

UMC Utrecht start online medewerkersportaal

UMC Utrecht implementeert RES Software op nieuwe Windows 7 omgeving

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.