Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

UVIT koopt aandelen LekkerLeven

Verzekeraarscombinatie Univé-VGZ-IZA-Trias (UVIT) neemt een belang van 40% in het aandelenpakket van LekkerLeven, Nederlands grootste bemiddelaar in gemaksdiensten.

LekkerLeven doet bemiddeling voor allerlei service- en zorgdiensten. De bemiddelaars van LekkerLeven brengen de klant in contact met de particuliere of professionele dienstverlener óf verwijzen door naar een instantie waar de klant eventueel veel beter terecht kan. Ze wijzen de weg in wet- en regelgeving van de zorgsector en begeleiden naar woon-, zorg- en welzijnsvoorzieningen. Daarnaast levert het bedrijf ook zelf servicediensten variërend van tuinonderhoud en kinderoppas tot computerhulp aan huis.

Bemiddeling

Op termijn komt de bemiddeling van LekkerLeven als een gratis service beschikbaar voor alle klanten van UVIT – zo’n 1,8 miljoen huishoudens. Voor de servicediensten moet wel worden betaald. Vanaf september is de nieuwe service eerst beschikbaar voor drie Univé-kantoren in centraal Nederland.

Concrete meerwaarde

De ‘uitrol’ over de andere Univé-kantoren en de andere merken van UVIT vindt gefaseerd plaats tot en met 2009. Met deze nieuwe service wil UVIT een directe en concrete meerwaarde aan haar klanten bieden.

Zorgorganisaties

Bij LekkerLeven zijn 22 organisaties aangesloten, waaronder woningcorporaties en zorgorganisaties. (ZorgVisie)

Lees ook:

Martin Bontje wordt bestuurslid UVIT

UVIT gaat goedkope pacemakers inkopen

UVIT: ‘Zorgverzekeraars moeten meer risico lopen’

Links:

LekkerLeven

UVIT

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.