Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Van der Waal en Van den Bosch in toezicht Coloriet

Mark van Dorresteijn
Marieke van der Waal en Alfred van den Bosch zijn per 1 januari 2014 benoemd tot lid van de raad van toezicht van zorgorganisatie Coloriet.
Marieke van der Waal
Marieke van der Waal

Van der Waal is directeur van de Leyden Academy on Vitality en Ageing en directeur van het International Center (ILC) Zorg voor Later. Ze is, vanuit de raad van toezicht, benoemd tot lid van de Kwaliteitscommissie.

Van den Bosch

Van den Bosch is directeur Vastgoed & Advies van woningcorporatie de Alliantie. Hij is, vanuit de Raad van Toezicht, benoemd tot lid van de auditcommissie.

Coloriet

Coloriet wil kleur geven aan waardevol leven door samen met mensen die oud zijn, een chronische ziekte hebben of revalideren passende antwoorden te geven op uiteenlopende vragen. Dit kan in de gemeente Lelystad, Dronten en Zeewolde bij mensen thuis, op de locaties en via het Advies- en Behandelcentrum. Coloriet is expert in psychogeriatrie, geriatrische revalidatie, complexe ouderenzorg en woonservicegebieden.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.