Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Van Rijn wil gezamenlijke visie op hervorming zorg

Staatssecretaris Martin Van Rijn werkt met partijen uit het veld aan een nieuwe visie op de langdurige zorg. Dit naar aanleiding van de aangekondigde omslag in de zorg. Voor Kerst wil Van Rijn een gezamenlijke visie op de hervormingen presenteren.
Martin van Rijn
Martin van Rijn - Foto: VWS

De staatssecretaris heeft op 28 november gezamenlijk overleg gevoerd met VNG, Actiz, VGN, Zorgverzekeraars Nederland, CG-Raad/Platform VG, NPCF, GGZ Nederland en BTN over de hervorming van de langdurige zorg. Van Rijn wil met deze partijen structureel bestuurlijk overleg voeren over de toekomstige hervormingen in de zorg. Afgesproken is om voor de Kerst tot een gezamenlijke visie op de nieuwe langdurige zorg te komen.

Basis

Van Rijn heeft duidelijk gemaakt dat hij de visie op de toekomst van de langdurige zorg, ‘indachtig het regeerakkoord’ met de betrokken veldpartijen zorgvuldig wil uitwerken en implementeren. Van Rijn: ‘Een gedeelde visie vormt basis voor

2
21

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.