Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Van Waveren bestuursvoorzitter Slotervaartziekenhuis

MAARSSEN - Aysel van Waveren en Dees Brandjes zullen vanaf half oktober de nieuwe raad van bestuur van het Slotervaartziekenhuis vormen. Dat is uit betrouwbare bron vernomen. Het Slotervaartziekenhuis wil er nog niets over zeggen omdat de adviesprocedure nog loopt.

Van Waveren is directeur van Meromi Holding BV, de investeringsmaatschappij die onlangs het Slotervaartziekenhuis heeft gekocht. Brandjes is internist in het Slotervaartziekenhuis en heeft vaak de rol vervuld van woordvoerder van de medische staf. In die hoedanigheid heeft hij zich altijd verzet tegen de plannen van Agis Zorgverzekeringen om het Slotervaartziekenhuis af te bouwen tot een centrum voor planbare zorg.

Compact

Onlangs liet Van Waveren in de nieuwsbrief van ZorgVisie weten dat de huidige raad van bestuur en raad van toezicht naar huis zullen worden gestuurd. Reden is dat ze zich vasthielden aan het afbouwen van het Slotervaartziekenhuis tot een compact ziekenhuis. Van Waveren: “Hun idee van de toekomst van het Slotervaartziekenhuis verschilt als dag en nacht van onze plannen.” Van Waveren neemt nu zelf de leiding over van het Slotervaartziekenhuis en Brandjes zal de rol vervullen van medisch directeur. (ZorgVisie – Mario Gibbels)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.