Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Verpleegkundig systeem ChipSoft bij Wilhelmina Ziekenhuis en VieCuri MC

Mario Gibbels
Het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen en het VieCuri Medisch Centrum hebben onlangs gekozen voor het verpleegkundig informatiesysteem van ChipSoft.

De software werkt geïntegreerd binnen het CS-EZIS.Net, het elektronisch zorginformatiesysteem van ChipSoft. “Naast overzichtelijke dienst- en activiteitenplannen voorziet CS-Verpleging in een groot aantal scorelijsten, waarin alle scores automatisch berekend en overzichtelijk gepresenteerd worden in een tabel of grafiek”, zo meldt ChipSoft zelf. Verpleegkundigen worden bij hun werkzaamheden ondersteund door een 4e generatie EPD. ChipSoft: “Aan de hand van antwoorden die de verpleegkundige invult in de diverse vragenlijsten, geeft het systeem de mogelijke vervolgacties aan. Na de keuze voor een vervolgactie wordt deze automatisch geplaatst op de werklijst van de verpleegkundige.” (ICTzorg)

1 REACTIE

  1. Chipsoft refereert naar het EPD generatie model van Gartner. Aangezien Chipsoft nooit door Gartner is geëvalueerd en kan Chipsoft niet claimen een vierde generatie EPD te hebben. Mocht een EPD leverancier een generatie claimen vraag dan na of de evaluatie werkelijk heeft plaatsgevonden.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.