Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

VitalHealth koopt QuestManager inclusief klantenbestand

Mario Gibbels
VitalHealth Software heeft de QuestManager-activiteiten van SynQuest overgenomen, alsook de klanten van SynQuest.
VitalHealth koopt QuestManager inclusief klantenbestand

SynQuest B.V. werd in 2008 opgericht door zeven ggz-instellingen in samenwerking met het LUMC en het VUMC. Hier heeft onder meer het idee voor het softwareproduct QuestManager het licht gezien. De aan dat product gerelateerde activeiten en klanten zijn nu in andere handen. VitalHealth heeft destijds de software gebouwd en leek daarom een vertrouwde partij en de beste kandidaat. Met de overname wijzigt de naam van het softwarepakket in VitalHealth QuestManager.

VitalHealth Questmanager is ontworpen met de opkomst van e-(mental)health, implementatie van Routine Outcome Measurement (ROM) en ketenzorg binnen de ggz in gedachten. In het vierde kwartaal zal VitalHealth Software een op het VitalHealth Platform gebouwde versie van QuestManager op de markt brengen. Het product moet dan eenvoudig aan kunnen sluiten op andere zorgsystemen zoals EPD’s en eHealth-software van andere leveranciers.

Zeven ggz-instellingen zullen VitalHealth QuestManager op korte termijn implementeren. Het zijn de volgende instellingen: Rivierduinen, Dimence, GGZ Breburg groep, GGZ inGeest, GGZ Delfland, GGZ Noord-Holland Noord en de Reinier van Arkel Groep. Daarnaast hebben inmiddels diverse andere ggz-instellingen gekozen voor implementatie van Quest Manager.

(ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.