Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vlietland Ziekenhuis kiest iSOFT’s afsprakenportaal

Mario Gibbels
Het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam wil de service aan patiënten verhogen met het iSOFT afsprakenportaal Broka. Via dit portaal kunnen patiënten via internet afspraken inplannen.

Het ziekenhuis is op die manier 24/7 bereikbaar via moderne internettechnologie. Via het Patiënten Service Portaal kunnen patiënten bijvoorbeeld zelf een anamnese formulier invullen ter voorbereiding op het preoperatief spreekuur of diabetesgerelateerde gegevens doorgeven.

Brug geslagen

“De internettoepassing BROKA vormt een onderdeel van de iSOFT Afsprakensuite”, zo meldt iSOFT. “BROKA bestaat uit een verwijzersportaal, dat bestemd is voor afsprakenplanning en geprotocolleerde verwijzing door bijvoorbeeld huisartsen via internet, en een patiëntenportaal waarmee patiënten op elk gewenst moment afspraken kunnen maken met het ziekenhuis.” Broka wordt na implementatie ook aangesloten op ZorgDomein. “Daarmee wordt een directe brug geslagen naar verwijzende huisartsen. In de derde fase wordt het iSOFT Patiënten Service Portaal ingezet waarmee patiënten zich online kunnen inschrijven en afspraken inplannen.” (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.