Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Voorlopige gunning EPD-aanbesteding ggz bekendgemaakt

Annelies Vermeulen
GGZ Nederland heeft een voorlopige gunning bekendgemaakt aan de inschrijvers van de ggz-EPD-aanbesteding. Het lijkt erop dat PinkRoccade Healthcare op de eerste plaats is geëindigd.
Voorlopige gunning EPD-aanbesteding ggz bekendgemaakt

De aanbesteding is voorlopig gegund aan Chipsoft, Impulse InfoSystems, McKesson en PinkRoccadeHealthCare. De leveranciers kunnen gedurende twee weken bezwaar aantekenen. Daarna is de gunning definitief.

Vorig jaar werd de gunning uitgesteld omdat geen enkel EPD de toets der kritiek kon doorstaan. 38 ggz-aanbieders doen mee met de aanbesteding. Een aantal leveranciers trok zich de afgelopen tijd terug. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

‘EPD-aanbesteding ggz gaat full swing door’

Afvallers EPD-aanbesteding ggz bekend

GGZ Nederland tevreden over aantal aanmeldingen voor EPD-aanbesteding

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Spijtig dat er bij de deelnemende partijen zoveel geld is weggelopen in het selectieproces terwijl de uitkomst eigenlijk op voorhand al was te voorspellen. Het geld dat hierin is weggevloeid had beter aan de zorg kunnen worden besteed. Ben benieuwd of Impuls uiteindelijk een reële kans krijgt.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.