Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘Voortbestaan ambulante forensische zorg in gevaar’

De grootste aanbieder van ambulante forensische zorg de Waag heeft door nieuwe tariefstellingen komend jaar 10 procent minder budget te besteden. Dit zal volgens Larissa Hoogsteder, hoofd behandelzaken van de Waag Nederland, leiden tot meer personeelsuitval, meer recidive, meer slachtoffers en uiteindelijk mogelijk tot faillissement.
Dfzs Larissa Hoogsteder
Foto: Olivier Middendorp
Premium

De Waag valt samen met

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Voortbestaan ….. in gevaar door minder budget. Waarom gaan Overheid- en Semi overheidsinstellingen altijd gelijk in de steigers staan als het budget met y% daalt. Een organisatie die jaren actief is, kan ook innoveren door meer te doen of met minder kosten of juist extra meer te doen. Instanties die gelijk roepen met minder budget kan het niet, dat zijn voorbaat al zwakke bestuurlijke organisaties. Juist daar moet het mes in (minder budget) en beter letten op de kosten of misschien juist productiever werken. Het kan, maar de vraag is welke bestuurder durf meer te vragen van het personeel in termen van kwaliteit en kwantiteit en de vraag is het verzuim op orde, of bent u ook aai-organisatie?.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.