Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

VUmc heeft financiering voor Imaging Center rond

VUmc heeft met een bankenconsortium bestaande uit BNG Bank, Rabobank en Deutsche Bank overeenstemming bereikt over de financiering van de bouw van het VUmc Imaging Center in Amsterdam.
VUmc heeft financiering voor Imaging Center rond

De nieuwbouw wordt mogelijk dankzij een herziening van de Clubdeal financieringsovereenkomst. De herziening bevat een verlenging van de periode van beschikbaarheid van de korte en lange financieringsfaciliteiten tot en met eind 2018 en een aanvulling van 49 miljoen euro aan lange financieringsfaciliteit.

Bos

Wouter Bos, voorzitter van de raad van bestuur van VUmc zegt: ‘Met de financieringsovereenkomst geven de banken aan vertrouwen te hebben in de sterke positie van VUmc in de gezondheidszorg in ons land. We zijn blij dat de bouw van het nieuwe VUmc Imaging Center nu daadwerkelijk van start gaat. Dankzij dit nieuwe centrum kunnen we straks de diagnose en behandeling van onze patiënten nog verder verbeteren en zijn we in staat om toonaangevend onderzoek te blijven doen met de aller modernste apparatuur.’

AMC

In het nieuwe VUmc Imaging Center Amsterdam, dat begin 2019 zal opengaan, komen de nieuwste medische beeldvormende technieken en experts vanuit verschillende disciplines bij elkaar, wat grote winst oplevert voor patiënten met onder meer kanker, hersenaandoening- en of hart- en vaatziekten. Daarnaast zal er ondersteuning worden gegeven aan imaging activiteiten van het AMC.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.