Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

VUmc opent nieuw gastenverblijf

Het nieuwe gastenverblijf VUmc is deze week officieel geopend. Het nieuwe verblijf heeft 25 logeerkamers, een huiskamer, een gemeenschappelijk keuken en diverse andere voorzieningen.
VUmc opent nieuw gastenverblijf

Het Gastenverblijf VUmc biedt familie en vrienden van ernstige zieke patiënten de mogelijkheid in de buurt te zijn van hun dierbaren. Ook patiënten die van ver komen voor een behandeling in VUmc kunnen gebruik maken van het gastenverblijf.Vrijwilligers


Voorafgaand aan de openingshandeling lichtten initiatiefnemers van het Gastenverblijf VUmc, Bob Pinedo en Maya Meijer het belang van deze voorziening  toe, zowel voor de patiënten als voor hun familie. Pinedo en Meijer benadrukten de grote bijdrage van de vrijwilligers in het reilen en zeilen van het gastenverblijf.

Locatie
Het gastenverblijf VUmc werd in 1997 geopend op de bovenste verdiepingen van het oude zusterhuis van VUmc. Het nieuwe gastenverblijf is gevestigd in een nieuw pand van VUmc op de hoek van de Amstelveenseweg en De Boelelaan.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.