Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Waarom Denemarken nul oversterfte heeft en Nederland 25.000

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Nederland telt ruim 25.000 doden aan oversterfte door de coronacrisis. Denemarken helemaal niet. Hoe kan dat? ‘Het beleid van elk land is een reflectie van de cultuur’, zegt Rudi Westendorp, hoogleraar ouderengeneeskunde in Kopenhagen.
Pag28 29a Vbhc Ouderenzorg
Premium

‘De Denen kennen geen problemen

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Intussen is bovenstaand een achterhaald verhaal. Pfizer heeft intussen toegegeven dat de prik geen besmetting voorkomt en ook niet dat men niet meer ziek kan worden van Covid 19. Er moet dus een andere verklaring gezocht worden dan bovenstaande verklaring.Misschien de manier hoe er geprikt wordt? Zonder een ader te raken? Mondkapjes laten intussen zien vanuit China (waar iedereen dat ding opheeft) dat het virus na een strenge Lock Down als een gek rond raast ondanks de mondkapjes. Het is ook nooit bewezen dat die dingen helpen. Natuurlijk snap ik dat men alles probeert, maar alstublieft hou maatregelen die kennelijk niet werken buiten de gereedschapskist. Gezond verstand is cruciaal.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.