Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Website Atrium trekt 40.000 bezoekers per maand

Mario Gibbels
De website van Atrium Medisch Centrum Parkstad in Heerlen trekt gemiddeld 40.000 bezoekers per maand, ofwel zo’n 1.300 bezoekers per dag. De meeste bezoekers bekijken het onderdeel Patiënt. Dat is te lezen in een artikel in het ‘huisblad’ Mozaïek van Atrium MC.

Het merendeel van de bezoekers die het onderdeel Patiënt bekijken, klikt door naar het subonderdeel Specialismen. De meest bekeken specialismen zijn chirurgie, gynaecologie, orthopedie en neonatologie.

Bij het bezoek aan het subonderdeel Specialismen, wordt opvallend vaak de foto’s van de verschillende specialisten bekeken. Kennelijk wil een patiënt graag zien hoe de dokter eruit ziet waarmee hij een afspraak heeft.

Nieuw onderdeel van de website van Atrium MC is AtriumTV. Hier zijn sinds maart dit jaar filmpjes te zien over onder meer de kinderafdeling, de hartbewaking en de snelle diagnosepoli. Meest bekeken is het filmpje over de snelle diagnosepoli dat al ruim 1300 keer afgespeeld is. (ICTzorg – Mario Gibbels)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.