Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Werner Brouwer nieuwe voorzitter TOPGGz

Mark van Dorresteijn
Werner Brouwer is per 1 juli 2015 benoemd tot voorzitter van de Stichting Topklinische GGz (TOPGGz)
Werner Brouwer

Brouwer is hoogleraar Gezondheidseconomie aan en tevens voorzitter van het instituut Beleid en Management Gezondheidszorg van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is ook verbonden aan het institute for Medical Technology Assessment (iMTA) van de EUR. Daarnaast is hij onder andere lid van de Wetenschappelijke Adviesraad van het Zorginstituut Nederland en lid van het Expert Panel on Effective Ways of Investing in Health van de Europese Commissie. ‘Gezamenlijk werken aan aantoonbaar hoogkwalitatieve, effectieve en doelmatige zorg voor kwetsbare mensen blijft een heel belangrijk streven, misschien wel vooral in de ggz. Ik kijk uit naar de samenwerking met alle betrokkenen om hieraan bij te dragen’, aldus Brouwer.

Samenwerking

Brouwer is al langer betrokken bij TOPGGz vanwege zijn rol in de Stuurgroep van het project “kosteneffectiviteit van topklinische ggz”. ‘We verwachten dat Brouwer met zijn wetenschappelijke kennis op het gebied van economie en gezondheidszorg en zijn warme betrokkenheid bij de ggz een goede nieuwe voorzitter voor TOPGGz zal zijn’, aldus het bestuur TOPGGz.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.