Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Westfriesgasthuis gebruikt Tools4ever voor UMRA

Annelies Vermeulen
Tools4ever heeft een contract gesloten met het Westfriesgasthuis te Hoorn voor de implementatie van User Management Resource Administrator (UMRA). Het ziekenhuis gaat UMRA inzetten voor user provisioning vanuit het HR-systeem Beaufort naar de Active Directory.
Westfriesgasthuis gebruikt Tools4ever voor UMRA

Daarnaast gaat UMRA koppelingen verzorgen met diverse systemen binnen het Westfriesgasthuis, zoals een systeem voor fysiek toegangsbeheer, helpdesksysteem, ziekenhuisinformatiesysteem en e-learning. User provisioning maakt deel uit van een totaal aan projecten binnen het Westfriesgasthuis om de kwaliteit en veiligheid van de informatievoorziening te verbeteren.

Applicaties

Met behulp van de provisioning oplossing UMRA van Tools4ever worden user accounts in Beaufort volledig automatisch gesynchroniseerd met de user accounts in het netwerk. Dankzij de diverse koppelingen die UMRA biedt met andere applicaties kan het ziekenhuis informatie over user accounts in alle gekoppelde systemen synchroon houden. User accounts van nieuwe medewerkers bij het Westfriesgasthuis worden zodoende volgens een vast patroon aangemaakt, gewijzigd en eventueel opgeheven. Naast een eenduidig en veilig proces is dit een aanzienlijke tijdsbesparing voor de afdeling informatisering van het Westfriesgasthuis. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Westfriesgasthuis gaat kwaliteit meten met InfoReports

Westfriesgasthuis geheel over op BI van Microsoft

Westfriesgasthuis kiest als eerste ziekenhuis voor Dynamics AX

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.