Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wim Bruinenberg verlaat Maasduinen

Mark van Dorresteijn
Wim Bruinenberg, bestuurder van Stichting Maasduinen, vertrekt op 1 april bij de zorgorganisatie. Hij maakt de overstap naar PAMM, een dienstverlener in laboratoriumonderzoek in Zuidoost Brabant.
Wim Bruinenberg verlaat Maasduinen

De taken en portefeuille van Wim zullen voorlopig worden overgenomen door zijn collega bestuurder, Pieter Hermsen.

Thuiszorgconcept en fusietraject

De organisatie roemt Bruinenberg om de invoering van een nieuw, innovatief, thuiszorgconcept ontwikkeld en ingevoerd. Ook heeft hij bijgedragen aan een succesvol en voor beide partijen geslaagd fusietraject met Vita Zorg & Welzijn in Rijen waardoor het werkgebied van Maasduinen is uitgebreid.

Waardering

De raad van toezicht spreekt zijn waardering uit voor de inzet en betrokkenheid van Bruinenberg bij Maasduinen. In 2009 is hij gelijktijdig met Hermsen aangetreden. Hij wist volgens het toezicht in een zeer goede samenwerking tussen bestuurders en met managers, medewerkers en raad van toezicht heeft hij Maasduinen te ontwikkelen tot een eigentijdse en een gewaardeerde aanbieder van zorg aan ouderen en chronisch zieken.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.