Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Woningcorporatie zoekt zorgpartij

Zorgpartijen voor cliënten met een verstandelijke of lichamelijke beperking kunnen zich inschrijven in woningbouwproject de Lage Bothof in Enschede. Woningbouwcorperatie De Woonplaats is op zoek naar een partner voor de invulling van 24 appartementen voor 24-uurs zorg.
Woningcorporatie zoekt zorgpartij

Alle partijen die voldoen aan een aantal basiscriteria kunnen reageren en meedoen. Ook nieuwe partijen maken daardoor een kans. Zorgpartijen die geïnteresseerd zijn, kunnen tot 1 maart hun belangstelling laten weten via www.de-woonplaats.nl. Ze ontvangen op maandag 7 maart het selectiedocument met daarin alle informatie over de aanbestedingsprocedure.

Zorgpartij

Het gebied rondom de Lage Bothofstraat wordt helemaal vernieuwd. Op deze locatie nabij het centrum van Enschede komen niet alleen huizen, maar ook winkels, zorgwoningen en de nieuwbouw voor de Nationale Reisopera (NRO). De Woonplaats staat aan de vooravond van het ontwerpproces. Voor 24 van de zorgwoningen op deze locatie zoekt De Woonplaats een enthousiaste zorgpartij die actief mee wil denken over het ontwerp en de invulling van het gebied. Er is dus alle ruimte voor de zorgpartij om eigen specifieke wensen te realiseren. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Schrijf je hier in voor de Tender

Woonzorg Nederland stopt bouw CoornhertCentrum

Politiek wil zorg en corporatie beter scheiden

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.